Webbinarium: När styrelsearbetet blir på allvar

Frågorna du måste ställa i styrelserummet och till revisorerna. Förr eller senare uppstår oväntade situationer eller kriser i ett företag. Då är det viktigt att styrelsen tar ansvar och växlar upp sitt arbete. Det är också klokt att öka dialogen med revisorerna.

Fakta

Datum: 23 november 2021 09:00 – 11:30

Plats: Webbinar i Teams

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång
This kurs is currently closed

Innehåll

Under webbinariet kommer Dan Brännström att belysa hur samspelet mellan styrelse och revisor kan optimeras. Du får också exempel på de bästa frågorna att ställa till revisorerna om den ekonomiska rapporteringen och årsredovisningen.

Framför allt kommer vi att diskutera frågorna du måste ställa dels inom styrelsen, dels till revisorerna, när osäkerhet av olika slag ökar och mycket står på spel. I allt detta kommer Dan att dela med sig av sina erfarenheter.

Målsättningen med webbinariet är att du ska få kunskaper och insikter som rustar dig inför det oväntade och samtidigt öka ditt utbyte av revisionen. Du blir då en tryggare styrelseledamot som tar ansvar när styrelsearbetet blir på allvar.

Vem kan anmäla sig?

Webbinariet vänder sig till dig som är privatanställd tjänsteman, medlem i något av PTK:s förbund och vald som de anställdas representant i bolagsstyrelsen, som ordinarie eller suppleant.

Anmälan

Webbinariet är kostnadsfritt. Som bolagsstyrelseledamot har du rätt till ledighet utan löneavdrag.

”Värdeskapande styrelsearbete involverar medarbetarna.”

Citat från Dan Brännström

Anmälan och kostnad

Utbildningen är kostnadsfri. Som bolagsstyrelseledamot har du rätt till ledighet utan löneavdrag. Läs mer om villkor för våra kurser.

Den här kursen är inte längre öppen för anmälan.