Pension och försäkring

Publicerat 2022-03-21

Är du anställd eller förtroendevald på ett av PTK:s medlemsförbund och kommer i kontakt med pension och försäkringar i rollen? Då har vi utbildningar för dig. På våra kostnadsfria kurser får du kunskap, inspiration och tips som underlättar ditt arbete.

PTK har lång erfarenhet av utbildningsverksamhet. Vi arbetar ständigt med att vässa våra utbildningar och vi är glada över att våra kursdeltagare ger oss höga betyg år efter år. Du kan vänta dig en pedagogiskt uppbyggd kurs där fokus ligger på praktiska övningar, interaktion med andra kursdeltagare, gästspel från olika branschaktörer på våra längre kurser – och inte minst, att ha lite kul!

Det är ofta en stor blandning av deltagare på kurserna. Många har vitt skilda erfarenheter vare sig det gäller hur länge man haft rollen eller varit anställd, hur stor arbetsplatsen är eller i vilken bransch man arbetar. Detta brukar vara särskilt uppskattat av deltagarna och många nya nätverk har skapats här.

 

Här är vårt utbildningsutbud inom pension och försäkringar:

Om kursledaren

Linda Norrby håller i våra kurser inom pension och försäkring. Linda är lärare i grunden och har vandrat den fackliga banan från förtroendevald och ombudsman till utbildningsansvarig på PTK. Hon tycker att hon har världens roligaste jobb – att skapa och genomföra utbildningar inom pension och försäkring.

Vi har uppdaterat personuppgiftspolicyn. Du kan läsa den på denna länk. För frågor, kontakta oss på info@ptk.se

×