Workshop om distansarbete

Ofrivilligt distansarbete aktualiserades under pandemin. Nu när många tjänstemän återvänder till kontoren är det inte lika självklart att vara fysiskt på plats alla dagar i veckan. På workshopen diskuterar vi hur kan hantera fråga framöver.

Fakta

Datum: 18 november 2021 09:00 – 10:30

Plats: Teamsmöte

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång
This kurs is currently closed

Välkommen till en workshop om distansarbete nu och framöver, där vi diskuterar vad som händer nu, och vad det betyder för de fackliga organisationerna på tjänstemannasidan. Under workshopen presenteras PTK:s rekommendationer för distansarbete, slutsatserna från en rapport från Unionens arbetsmiljöombud och slutsatserna från en rapport författad av Sveriges Ingenjörer om nordiska erfarenheter av distansarbete.

Dessutom ger Linda Widar, doktorand vid institutionen för hälsa och arbetsliv vid Högskolan i Gävle, medskick till en diskussion om framtida fackliga strategier. Workshopen bygger på aktivt deltagande och kommer resultera i ett PM som skickas ut i efterhand.

Seminariet vänder sig främst till dig som arbetar på något av PTK:s 25 medlemsförbund. Anmäl dig senast tisdagen den 16 november. Du får en teamslänk dagen innan föreläsningen.