Seminarium: Tillsammans sprider vi kunskap om Avtalats rådgivningstjänst för tjänstemän med ITP

Från den 1 oktober finns nya valbara pensionsbolag att välja på inom tjänstepensionen ITP. Upphandlingen innebär bredare fondutbud och förbättrade produkter för 2 miljoner tjänstemän. Det är ett utmärkt tillfälle att berätta för alla medlemmar om fördelarna med Avtalats rådgivningstjänst och de val man kan få hjälp med.

Fakta

Datum: 23 oktober 2023 09:00 – 09:45

Plats: Teams

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång
This kurs is currently closed

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska tänka med de val som går att göra och som påverkar ens framtida tjänstepension. På detta seminarium önskar vi öka kunskapen om Avtalats rådgivningstjänst. Oavsett om du är förtroendevald eller anställd på något av PTK:s medlemsförbund kan du hjälpa kollegor och medlemmar få bättre koll på sin pension och göra medvetna val.

Med Avtalats rådgivningstjänst får alla med tjänstepensionen ITP konkreta råd om:

  • vilka fonder och försäkringar man ska välja för sitt sparande i ITP
  • vilka försäkringar man kan behöva som skydd för efterlevande.

Avtalats rådgivningstjänst som ger kostnadsfria och individuellt anpassade råd.

Medverkande:

Tove Andersson, Avtalat

Marie Bengtsson, PTK

Seminariet vänder sig till förtroendevalda och anställda i PTK:s 25 medlemsförbund. Anmäl dig senast torsdagen den 19 oktober. Du får en teamslänk fredag innan föreläsningen som är på en måndag.

  • Hidden
    Obs! Radera inte detta fält och byt inte namn på det. Det används för att systemet ska kunna koppla ihop inskickade formulär med rätt seminarium. Detta fält visas inte för användaren.
  • Anmälan