Utbildning i Pension och försäkring för klubbordförande och fackligt förtroendevalda

Publicerat 2021-04-20

Har du en roll där du hanterar frågor inom pension och försäkring med medlemmar, förtroendevalda, anställda eller arbetsgivare? Vill du bredda dina kunskaper inom området? Då har vi utbildningar för dig!

En kort film om hur det är att gå på kurs hos PTK.

Vi kommer att anpassa PTK:s pensions- och försäkringsutbildningar utifrån rådande läge och erbjuder fysiska utbildningar alternativt webbutbildningar. Mer information skickas ut till direkt till deltagare som har anmält sig. Håll även utkik i våra nyhetsbrev och här på PTK:s webbplats om uppdaterad information.

Vem kan gå kurserna?

Denna kurs riktar sig till dig som är fackligt förtroendevald och kommer i kontakt med pensions- och försäkringsfrågor.

Introduktionskurs

Om du vill ha en övergripande koll på pensions- och försäkringsfrågor är introduktionskursen en bra start för dig. Introduktionskursen är förberedande för nästa steg,  PTK:s grundkurs i pension och försäkring.

Tid och plats

För tillfället är alla PTK:s utbildningar digitala. Kursen hålls via Zoom.

”Kursen har gett mig tydlig överblick över de olika aktörerna, vilka digitala verktyg som finns att ta hjälp av och var jag kan vända mig med frågor.”

Tidigare kursdeltagare

Grundkurs

Om du vill ha mer än bara övergripande koll ska du anmäla dig till grundkursen. Under tre dagar går vi igenom grunderna i pension och försäkring, skapar nätverk och arbetar med olika digitala verktyg.

För att gå den här utbildningen ska du ha genomgått PTK:s introduktionskurs eller ha motsvarande kunskaper.

Tid och plats

3-5 maj fysisk i Stockholm